Θα μείνετε άναυδοι: O Σκιαδαρέσης κάνει όpγια και κόκα με νεαρά κορίτσια σε νέα ξένη σειρά

 Πρωταγωνιστεί ως ο υπεύθυνος των οικονομικών της Αγίας Έδρας στο Βατικανό. Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι άγριες σκηνές σeξ από το πρώτο επεισόδιο της σειράς Subbura που μεταδίδει το Netflix με έναν εκ των πρωταγωνιστών να είναι ο Έλληνας Γεράσιμος Σκιαδιαρέσης.

Ο Έλληνας ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο του καρδινάλιου Θεοδόσιου, ο οποίος, όπως φαίνεται στις σκηνές, πρωταγωνιστεί σε ομαδικά όpγια με νεαρά κορίτσια. Εκτός από τις σαρκικές απολαύσεις ο «καρδινάλιος» Σκιαδαρέσης εμφανίζεται να κάνει και χρήση ναρκωτικών ενώ σε μια άλλη σκηνή αυτομαστιγώνεται.

Η επίμαχη σκηνή με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση:

Όσο για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, αυτός εμφανίζεται σε τέσσερα από τα δέκα επεισόδια υποδυόμενος τον υπεύθυνο των οικονομικών της Αγίας Έδρας. Η ταινία βασίστηκε σε πραγματικό σκάνδαλο που ξέσπασε στην Ιταλία ωστόσο η σειρά ασχολείται με τα επεισόδια που προηγήθηκαν.

Το βίντεο με ολόκληρη την σκηνή:

Όπως λέει ο ίδιος η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από κάποιες εκτάσεις του Βατικανού στην Όστια, τις οποίες θέλει να αγοράσει η μαφία προκειμένου να δημιουργηθεί εκεί κάτι τύπου Λας Βέγκας και ένα λιμάνι όπου θα μπορούν να διαχειρίζονται ελεύθερα τα εμπορεύματα κοκαΐνης κλπ.

Η μαφία προσπαθεί να επηρεάσει και πολιτικούς και δημάρχους προκειμένου να καταφέρει να πάρει αυτές τις εκτάσεις ενώ υπάρχει και μια διαφορά μεταξύ οικογενειών μαφιόζων.

Το τρέιλερ της σειράς

Συνέχεια άρθρου
loading...

Σχόλια