Οι Φωτογραφίες Γάμου αυτού του Ζευγαριού Σoκαραν το Διαδίκτυο. Ο Λόγος; Θα Καταλάβετε Μόλις τις Δείτε…

Με μία πρώτη ματιά, αυτή η γαμήλια φωτογραφία του νεόνυμφου ζευγαριού δείχνει το αντρόγυνο να μην έχει ούτε την υπομονή ούτε τον φόβο μην τους ανακαλύψουν.

Στην φωτογραφία φαίνονται λες και έχουν φύγει από την δεξίωση για να κρυφτούν σε ένα δάσος. Ο γαμπρός στέκεται με το παντελόνι του κατεβασμένο στους αστραγάλους και η νύφη είναι γονατισμένη μπροστά του.

Η εικόνα του ζευγαριού από την Ολλανδία ανέβηκε στο διαδίκτυο από τον φωτογράφο και αμέσως κοινοποιήθηκε από χιλιάδες. Η λεζάντα της έγραφε: “Κάποιοι νεόνυμφοι δεν μπορούν να περιμένουν να τελειώσει το πάρτι έτσι ώστε να περάσουν την πρώτη νύχτα του γάμου. Ευτυχώς που έχουν ανταλλάξει τους όρκους τους και είναι και επίσημα παντρεμένοι.”

Ωστόσο, η σκηνή ήταν εντελώς αθώα και την σκέφτηκαν για πλάκα. Πράγματι, η συγκεκριμένη πόζα προτάθηκε στο ζευγάρι από μία από τις μητέρες, όπως είπε ο φωτογράφος Michel Klooster.

Είπε: “Δεν ήθελα να φαίνονται τα επίμαχα σημεία, αλλά όλα όσα δημιουργούσαν την εντύπωση. Ήταν πολύ χαρούμενοι άνθρωποι. Ένας ωραίος και συνηθισμένος γάμος, στον οποίον δεν χρειαζόντουσαν όλα να είναι τόσο επίσημα. Όποιος πιστεύει πως η φωτογραφία είναι προσβλητική, ζει ακόμα στο 1996 για μένα. Από όλες τις φωτογραφίες, υπάρχει και μία που είναι παιχνιδιάρικη και θα την θυμούνται για χρόνια.”

Οι σκέψεις σας;

Credit: dailymail.co.uk

Συνέχεια άρθρου
loading...

Σχόλια