Το απαράδεκτο φάουλ της Εύης Βατίδου στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπή στο κανάλι Ε

Nαι, είναι Αύγουστος και τα κανάλια αναγκαστικά προσπαθούν να βγάλουν πρόγραμμα με όσους παρουσιαστές έχουν μείνει στην Αθήνα ή με όσους ήθελαν απελπιστικά πολύ να κάνουν τηλεόραση που ήταν διατεθειμμένη να μείνουν στην Αθήνα θυσιάζοντας τις διακοπές τους για να το καταφέρουν.

Ανάμεσα τους και η Εύη Βατίδου που έχει εκφράσει στο παρελθόν την eπiθυμία της να αποκτήσει την δική της εκπομπή στην τηλεόραση (μετά από μακροχρόνια απουσία) κα φαίνεται πως τελικά τα κατάφερε μέσα από το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Ε και την εκπομπή «Summer Style». Σύμφωνα με τις δηλώσεις της ίδιας πρόκειται «για μία διαφορετική εκπομπή απ’ όσες έχουμε δει μέχρι τώρα» αλλά βασικά είνα ένα πιστό αντίγραφο της εκπομπής της Καινούργιου με άλλους συντελεστές.

Στην πρεμιέρα τπου έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το πάνελ της εκπομπής σχολίασε μεταξύ άλλων και την εμφάνιση του παγκοσμίου φήμης μοντέλου Winnie Hallow στη χώρα μας, μαζί με τον σύντροφο τηςμε την παρουσιάστρια να εκφράζει δημοσίως το σοκ της για την στιγμή που την είδε από κοντά στη Μύκονο, αλλά και τα λόγια που χρησιμοποίησε προκειμένου να την δείξει στην μικρή της κόρη.

Η Εύη Βατίδου συγκεκριμένα είπε «Κοίτα, αυτή η κοπέλα είναι σαν αγελάδα». Για όσους δεν το ξέρουν να πούμε ότι η Winnie Hallow είναι το μοντέλο που εμφάνισε λεύκη στα 4 της χρόνια (κάτι που η Εύη Βατίδου αμφισβητεί σθεναρά) και κατέκτησε παρά την ιδιαιτερότητα στο δέρμα της τις διεθνείς πασαρέλες όντας σήμερα ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της παγκόσμις showbiz.

Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για το bullying που έχει δεχθεί στο σχολείο όπου μάλιστα συνήθιζαν να τη αποκαλούν «αγελάδα». Στη συνέχεια της συζήτησης το πάνελ προσπάθησε κάπως να μαζέψει την παρουσιάστρια η οποία μάταια επιχείρησε να διορθώσει τη γκάφα που είχε μόλις εκστομίσει.

Συνέχεια άρθρου
loading...