Αυτό κι αν είναι έκπληξη. Δείτε ποιος δημοσιογράφος θα συμμετάσχει στο Survivor 2 και θα προκαλέσει χαμό!

Το Survivor που μόλις τελείωσε, έκανε φοβερό πάταγο καθότι οι τηλεθεάσεις χτύπησαν κόκκινο. Για να συμβεί κάτι ανάλογο και στο Survivor 2, ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali, έχει στα πλάνα του να “ρίξει” στην μάχη της τηλεθέασης τα δυνατά χαρτιά του, καθώς πλέον θα έχει και  αντίπαλο  δέος με άλλα παιχνίδια επιβίωσης, το Nomads του ΑNT1 και το Survival tou Ε.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες που λάβαμε, το πρόσωπο έκπληξη θα είναι ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος δημοσιογράφος Δαυίδ Αβραμίδης, ο οποίος έχει τεράστια δυναμική στα social media και αποτελεί ένα πρόσωπο το οποίο είναι “παρθένο” στην τηλεοπτική αγορά και λόγω του νεαρού της ηλικίας του αλλά και λόγω προσωπικών πεποιθήσεων καθότι συνηθίζει να αποφεύγει κάθε είδους τηλεοπτική εμφάνιση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε δεχθεί πρόταση και για το πρώτο Survivor την οποία όμως και απέρριψε καθότι βρισκόταν στο δικό τοu Survivor, μιας και υπηρετούσε την Στρατιωτική του θητεία.

Αποτέλεσμα εικόνας για δαυιδ αβραμιδης

Ο Δαυίδ Αβραμίδης εκτός από δυνατός “παίκτης” στα social media, θα αποτελέσει σίγουpά και έναν πολύ δυνατο παίκτη και στην κυριολεξία εφόσον μπει στο παιχνιδι καθώς επι πολλά χρόνια έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό σε υψηλό επίπεδο. Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι μέσα από την εικόνα που βγάζει, αποτελεί και ένα πρόσωπο το οποίο κατά το παρελθόν τράβηξε τα βλέμματα καθότι αποτελεί μια πολύ ιδιαιτερη προσωπικότητα, την οποία πολλοί θαυμάζουν αλλά και άλλοι κατακρίνουν. Το μόνο που μας μένει λοιπόν είναι να επιβεβαιωθεί η πηγή μας και να δούμε τον νεαρό δημοσιογράφο, σε έναν νεο ρόλο. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Αποτέλεσμα εικόνας για δαυιδ αβραμιδης

Συνέχεια άρθρου
loading...